zaterdag 25 februari 2012

Top 5 bruidsmodecollectie van 2012

De bruidsmodecollecties van 2012 zijn weer een feit en we zien de meest excentrieke maar ook klassieke jurken voorbij komen. Hier de top 5 nieuwste bruidsmodetrends:


       1. Volumineuze rokken

Bij veel collecties zie je dat als er veel volume in de rok zit het lijfje iets rustiger is gehouden. De volumineuze rokken zei je vooral terug in de 'Dream' collectie van Pronovias en in de collectie van Blue by Enzoani. 

      2. Lage Taille
De lage taille geeft een bruidsjurk een romantisch tintje. Een bruidsjurk met een lage taille accentueert het lichaam, als je een appel-model hebt is een lage taille een echt Don't. De lage taille zie je voor 2012, in veel collecties terug, maar voornamelijk in de 'Paramount' collectie van Ian Stuart en in de collectie van Maggie Sottero. 


     3. Gladde stoffen
Gladde stoffen zoals satijn zijn veel terug te zien. Voornamelijk dan in de kleuren ivoor, wit en beige. Je ziet veel terug dat de jurken gedetailleerd worden met Swarovski kristallen en kant. Zijde maakt een bruidsjurk elegant en stijlvol. De gladde stoffen zie je voornamelijk terug in de 'Prêt á Porter' collecties van Atelier Amiée en in de collectie Cosmobella.

      4. Kort en Lang
Een bruidsjurk die kort en lang is, is natuurlijk gewaagd. Het moet bij je karakter passen. Het is natuurlijk de ideale jurk als je mooie lange benen hebt. Het kort en lange in een bruidsjurk zie je terug in de collectie van Atelier Amiée en bij Nicole Spose.


     5. Royalty
Bij royalty denken we aan mooie aansluitende lange jurken die gedetailleerd zijn met kant en gaas. Simpel, strak en chique zijn de hoofdwoorden die passen bij deze trend. In de collecties van Villais en Jesus Peiro komen veel strakke en mooi aansluitende jurken voor met kant.

xx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten